Recomandari carti pentru copii, Petunia

by - 14:02

De cei de la Editura Cartea Copiilor sunt foarte incantata, ca om ce cumpara carti cu povesti pentru propria bucurie dar si ca mama. Sunt atat de atenti la cartile pe care aleg sa le publice si atat de grijulii cu ce iese din editura lor, carti superbe, de care te bucuri cu ochii, cu mainile, cu mintea.

Sa va spun despre Petunia. E o carte amuzanta, cu un personaj absolut fermecator. Petunia e o gasculita care are impresia ca e teribil de isteata doar pentru ca a gasit o carte si o poarta sub aripa. Iar daca acestui element ii adaugam si faptul ca e tare dornica sa-si impartaseasca "vastele cunostinte", obtinem o combinatie periculoasa. Doar ca e atat de dulce si de naiva, intentiile ei sunt cele mai bune.

O recomand pentru ca e o carte fresh (eu asa am simtit-o) desi a fost scrisa in urma cu multi ani. Iti aduce zambetul pe buze. Iar ilustratiile sunt superbe, parca vii, in miscare, cu accente de culoare asa cum ar folosi un copil, culori crude.

Iar ca varsta as spune pentru copii peste 5-6 ani, sunt lucruri care ar amuza un copil nu foarte mic. Fetita mea de 3 ani jumate nu a inteles-o inca pe Petunia si vorba "ai carte, ai parte".



si cateva imagini (cea de mai sus este luata de pe situl editurii)









Un cuvant despre Petunia: simpatica.

o puteti achizitiona aici
va pup dulce

You May Also Like

0 comments