Sica si Tamara

by - 11:42

Dupa sablonul dupa care i-am construit pe Lala si Toto, primul meu model de jucarii, am facut inca patru jucarii: un motan cu perechea sa si-un catelus cu prietena lui. Sa va spun doua vorbe despre primi doi. Iar despre perechea de catelusi am sa vorbesc intr-un post viitor.

Sica si Tamara



Sica e un motan vorbaret, ba chiar e tras de Tamara de maneca cateodata, la intalnirea cu prietenii, carora le povesteste vrute si nevrute. Ii place ciocolata neagra si spune ca nu poate adormi fara un ceai de tei, o fi vreun tabiet de-al lui. De ziua lui a primit un canar albastru si vorbeste des despre el, se pare ca cine i l-a adus cadou a stiut ce sa aleaga.




Tamara e visatoare si tacuta. Zambeste mai mereu si chicoteste la glumele lui Sica. Se inteleg de minune. Florile ii aduc zambetul pe buze si de aceea are mereu flori proaspete in glastra. Spune ca fac casa mai frumoasa si mai voioasa. Are dreptate, nu?





Share

You May Also Like

3 comments

  1. Minunat blogul tau! Imi plac toate jucariile pe care le-ai facut, ai un talent nemaipomenit! Felicitari! Cu drag, Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Elena, esti o scumpa. Ma bucur ca ai trecut in vizita, sper sa mai treci ... desi in ultima vreme am fost mai lenesa si nu am postat multe lucruri.

    te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmaresc acest blog de mult timp si ador toate jucariile pe care le-ati facut si Anastasia e o dulce!Sper sa o vad si pe ea in poze cand se face maricica.Felicitari pentru blog!Cu drag Teodora.

    RăspundețiȘtergere