Un weekend la munte

by - 01:37

Tocmai m-am intors dintr-o excursie de-un weekend petrecuta la munte, in zona Belis Fantanele alaturi de domnul R si doua cupluri. As mai fi stat o saptamana... sa povestim pana tarziu langa soba, sa luam mic dejunul in grup si sa ne plimbam dimineata prin padurea de brazi.Sambata am dat o fuga pana la lac, care era foarte aproape de cabanuta unde am fost cazati. Cam pustiu pe acolo, doar noi si doi-trei localnici la adunat de lemne... sfarsit de noiembrie, e de-nteles. Ajunsi pe malul lacului, ne-au facut cu ochiul barcutele legate de mal... asa ca am sunat si a venit un domn sa ne inchirieze una din ele. Mi s-a parut ca e un om tare cald, cred ca ar fi fost un bun povestitor.

Plimbarea pe lac, la inceput de iarna a fost o experienta de memorat... e greu de descris cat de frumos era in jur. Si ne-am oprit in mijlocul lacului si am facut liniste, e o senzatie interesanta pentru cei obisnuiti cu zgomotul orasului.
Spre seara am pus un bograci la foc si a iesit mai bun decat ne asteptam. Dupa 2 ore, timp in care a fiert incet la foc mic, ni s-a facut o pofta de nedescris. Poate asta sa fie motivul pentru care ne-a placut atat de mult.

A doua zi am iesit la plimbare prin padurea de brazi de langa cabanuta. A fost frumos iar acum a ramas starea de bine ...You May Also Like

0 comments