Idei de impachetat cadouri

by - 13:01

Am cautat pe internet idei grozave care sa va inspire cand vine vorba de impachetarea cadourilor pentru sarbatori. Iata ce am gasit:

Puteti decora darurile de Craciun cu tot felul de minunatii: globuri, beteala, bomboane pe care sa prindeti cu snur, ciucurasi colorati, nasturei, forme decupate din carton.


Imagini: Such Pretty Things, Bugs and Fishes



Imagini: Bugs and Fishes , Betsy Wastaken

Imagini: Edith and Lulu, Bugs and Fishes

Inlocuiti fundele din plastic cu panglici de saten si cadourile voastre vor fi mai elegante. Le gasiti in mercerii in diferite culori si la diverse dimensiuni.

Imagini: Mclarecal, Njeyn

Reciclati. In loc de hartie, puteti folosi ziare, o harta veche, reviste, calendare din anii trecuti sau desenele copiilor.
Imagini: Tomate d'epingles, Amadika.

Imagini: It's me I think, Wardi.

Incercati Furoshiki, o tehnica traditionala japoneza de a impacheta lucrurile intr-o bucata de material. Veti fi placut suprinsi de cat de interesante vor fi cadourile voastre. Puteti folosi esarfe ori fete de masa de dimensiuni mai mici si cu imprimeuri interesante. Am gasit si un video care explica cum puteti impacheta carti folosind aceasta tehnica.

Imagini: Beuteltiere, Danann

Sper ca v-am inspirat putin si ca postul nu a venit foarte tarziu. Care idee v-a placut cel mai mult?

PS: sa nu uitati sa adaugati si-un biletel cu un gand bun si o urare calda. Fac bine sufletelului ...

You May Also Like

2 comments

  1. accesoriile dau un aspect mai placut

    RăspundețiȘtergere
  2. super articolul. il pun si eu pe blog. imi dai voie?
    persoana caruia dai un asemenea cadou impachetat trebuie sa fie in asentimentul tau, sa ii placa asa ceva si sa nu il vada ca pe un lucru banal. nu ?

    RăspundețiȘtergere