7 bloguri handmade pe care le urmaresc

by - 07:55

Lorette - e o cautatoare de comori de la noi, gaseste minunatii lucrate manual de romani talentati ... jucarii crosetate, sapunuri naturale, bijuterii care mai de care, idei pentru decorarea nuntilor si alte lucrusoare interesante. Sunt alese pe spranceana, asa cum ii plac Laurei, asa s-a conturat un blog vesel si frumos.

Atelierul - l-am descoperit recent, este un blog romanesc despre lumea handmade cu interviuri, concursuri, produse interesante, oameni cu idei nastrusnice. Veti gasi o gramada de articole interesante. Promit :P

Mairuru - un blog adorabil creat de Mai, o tanara din Japonia care scrie inocent si coase de mana tot ceea ce face, posetute, pernite de ace, fuste, paturi si jucarii. Am invatat de la ea cum se face un Sarubobo, o jucarie micuta facuta dintr-un cerc si-un patrat de material textil. Cand am invatat, am facut o gramada si le-am dat pe toate cadou, mi-au fost tare dragi.

Made by Joel - v-am mai spus de taticul creativ si talentat intr-un blog post publicat recent. Daca aveti prin preajma copii prescolari, trebuie sa-l vizitati, are o gramada de idei si proiecte pe care le-a creat pentru gemenii sai, numai bune de incercat acasa.

Fine little day - de rasfoit cu o canuta de ceai aromat pe birou, e o colectie de "eye candies" cum le spun americanii. Sunt lucrusoare simpatice, vintage, colorate din viata de zi cu zi, de la obiecte de decor la cele mai zambitoare linguri.

One pretty thing - tutoriale de toate culorile pentru toate gusturile, e un blog ce noteaza cele mai interesante tutoriale din lumea handmade, de la brose din voal, jucarii moi, inele pentru servetele, caciuli tricotate, sorturi cochete pentru bucatarie, gradinarit si te miri cate si mai cate. Pentru cei care au putintel timp liber si pofta de mesterit ceva, in cautare de idei, acesta e locul potrivit pentru ei.

DesignSponge - pe tema designului interior, e o resursa de idei cu privire la ce puteti face pentru caminul vostru si o dovada ca oamenii creativi pot transforma obiecte vechi si fara farmec in lucruri minunate, aruncati o privire peste sectiunea Before&After. Apoi mai sunt si proiecte DIY, tot pentru acasa.

Aceasta e lista cu bloguri pe care le urmaresc si recomand cu drag. Voua care va plac?

You May Also Like

2 comments

  1. Codruta, multumesc mult pentru vizita si pentru cuvintele frumoase! Si eu m-am bucurat cand am vazut ca am o casuta pe prima pagina de la Etsy. Ma bucur ca am descoperit bloguri noi, dar mai ales blogul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai trec pe la tine, muuulta bafta in ceea ce faci

    RăspundețiȘtergere