Mamele ...

by - 22:49

"Mamele sunt ca nise nasturi, pur si simplu tin lucrurile laolalta" - am gasit-o de curand pe frigiderul unor prieteni. Mi-a placut.

You May Also Like

2 comments

  1. acum am aflat ca am un noua verisoara ear eu nu prea am beneficii materiale foarte satisfacatoare dar vreau sa-i ofer un catou special....ma poti sfatui in privinta asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,

    Ma bucur ca mi-ai facut o vizita pe blog si ma bucura intrebarea ta, e o provocare frumoasa. Mi-ai dat de gandit. Scuze pentru ca raspund cu putina intarziere, sper sa nu te incurc.

    Cred ca cele mai speciale cadouri sunt cele facute cu drag sau pentru care te-ai framantat mult sa le cauti, mereu in minte cu intrebarea "oare o sa-i placa"? Banuiesc ca verisoara ta e micuta, asa ca m-am gandit la cateva lucrusoare pentru cei mici :) Ai putea sa creezi ceva pentru decorarea camerei, de exemplu trei desene frumoas pictate de tine, cu trei animalute vesele. Merg bine in camera unui copilas. Sau tot pentru decor, poti decupa din carton litere mari sa-i compui numele. Pe acestea le imbraci in hartie de impachetat (adica lipesti desupra), cauti niste modele super dragute si potrivite cu camera. Eu as face fiecare litera altfel. Daca ti se pare ca nu-i suficient de rezistent cartonul, pui 2-3 straturi, apoi hartia de impachetat. Literele le poate pune deasupra patutului sau in biblioteca, ba chiar le poate lipi pe usa.

    O alta idee e sa faci o paturica pentru cel mic, cumperi 2 bucati de material, de preferat bumbac 100% si vatelina pentru a pune intre ele (se gaseste tot la magazinul de materiale, intreaba vanzatoarele si iti recomanda ele), cauti care e dimensiunea perfecta pentru o paturica de bebelusi si o cosi acasa sau treci pe la o croitorie sa te ajute. O paturica crosetata ar fi la fel de frumoasa. Uite, mi-am amintit de o idee tare draguta pe care am gasit-o pe un blog http://www.purlbee.com/hooded-towel-and-washcloth-set/ - un prosop mai special. Defect profesional, ma atrag lucrurile pe care pot sa le cos :P

    Ce am mai gasit dragut si ai putea incerca http://www.luvinthemommyhood.com/2010/06/fruit-salad-baby-hats-with-guest-maggie.html - caciulite din tricouri, cea mai draguta e capsuna :P

    O jucarie draguta, e putin mai greu de facut dar ideea e foarte tare http://myfantastictoys.blogspot.com/2010/02/baby-bunka-tutorial.html. Iti trebuie hartie speciala pe care o printezi si apoi cu calcatorul o aplici pe material (o gasesti la magazinele unde se vand imprimante si accesorii pentru imprimante, hartie), apoi cosi conturul jucariei si gata.

    Pe situl acesta mai poti gasi idei, sunt foooarte multe proiecte http://www.oneprettything.com .

    Sper sa te ajute, daca ai intrebari, scrie-mi :)

    RăspundețiȘtergere