Cearceafuri pentru patut de bebe

by - 03:08

Am gasit un tutorial foarte util, cum sa faci cearceafuri cu elastic pentru patutul de bebe, tutorial pe care l-am pus in practica.

Am trecut pe la magazinul cu materiale textile si am cumparat finet ( e un material din bumbac 100% cu o textura foarte moale, pufoasa si care rezista bine la multe spalari). Apoi l-am decupat si cusut si la final am pus elasticul. M-am bucurat mult cand le-am vazut gata (am facut doua), parca-s mai frumoase ca cele din magazin (stiu, stiu, sunt subiectiva pentru ca eu le-am facut).

Aici gasiti tutorialul, daca sunteti in asteptarea unui bebelus va incurajez sa-l incercati sau rugati o vecina, matusa priceputa in de-ale cusutului sa va ajute, merita.

You May Also Like

2 comments

  1. :)
    Ce harnica esti! Eu am dat o raita la IKEA si am luat patutul cu toate accesoriile. As vrea si eu sa am o masina de cusut si sa o foosesc, dar ma tem ca ar rugini intr-un colt. Prefer hartia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tu esti harnicuta, te pregatesti din timp. Adevarul e ca le-am facut si de dragul meu, ca-mi place sa cos, asa cum mesteresti tu hartia, e relaxant.

    mersi de vizita Meda, sa ai o saptamana minunata

    RăspundețiȘtergere