Pisici de jucarie, lucrate manual

by - 03:01

M-am pus din nou pe treaba si am mai cusut cate ceva. Perechea din imaginea de mai jos am facut-o dupa un tutorial gasit in urma cu cateva luni, pe blogul My little mochi (adorabil!!!). Cele doua pisicute de jucarie sunt putin mai inalte decat o cana de ceai, din bumbac si umplute cu vatelina (ca de altfel toate jucariile mele). Domnita are o ureche mai mare decat cealalta, dar nimeni nu-i perfect, nu-i asa? Iar domnul pisoi e mare pofticios, azi a ales sa infulece un peste mare.

Detaliile sunt brodate cu ata colorata, un pic cam stangaci as zice eu, dar data viitoare promit sa le fac mai bine. Acum au ajuns la o fetita superba de doi ani jumate, sper sa se bucure de cele doua pisicute de jucarie.

You May Also Like

2 comments

  1. Buna! Foarte foarte dragut blogul tau, cred ca l-am descoperit prin revista altelierul unde scriu tutoriale :) Vreau chiar sa scriu un post la mine pe blog despre jucariile si jocurile handmade si te voi mentiona cu siguranta! Te anunt cand il am gata. Cum sunt o mare fana crafts, imi place sa descopar idei handmade colorate si diverse.

    In rest, un weekend frumos!

    Flory

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Flory!!! De abia astept sa citesc articolul tau, sa ma anunti :) acum fug sa-ti vizitez si eu blogul

    te pup si te mai astept

    RăspundețiȘtergere