Un nou articol pe Revista Atelierul

by - 13:56Am strans cateva tutoriale pentru literele ce pot fi utilizate la decorarea spatiului interior, litere imbracate in sfoara, din material textil, brodate sau din hartie cartonata. Puteti citi articolul pe Revista-Atelierul, un blog hadmade minunat.

Sper sa va placa, o saptamana minunata va doresc, cu miresme de primavara!

You May Also Like

4 comments

 1. Foarte frumos articolul, este tipul de articol sinteza ce imi place sa citesc si sa realizez la randul meu :D apropo de litere, stiu sa fac litere si cifre prin tehnica origami, e ceva de munca la ele, dar sunt o alta abordare - din hartie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur ca-ti place si-ti multumesc de vizita :) Ai dreptate, nici nu mi-a trecut prin minte origami,pfff, nu stiu cum de am omis. Cred ca articolul se cere updatat, nu-i asa?

  Ai cumva poze cu literele pe care le faci? ai putea sa ne lasi link in articolul de pe Revista Atelierul, mi-ar placea :)

  sa ai o saptamana frumoasa, te pup

  RăspundețiȘtergere
 3. Hey am scris si eu un articol cu literele si cifrele origami pe care il aveam planuit si s-a legat oarecum de articolul tau cu litere, insa are un alt scop, anume unul educational, fiind dedicat jocului si copiilor.
  Te invit sa te uiti http://www.revista-atelierul.ro/2011/03/25/supa-alfabet-%C8%99i-cifre-ca-desert/

  Weekend luminos!

  RăspundețiȘtergere
 4. suuuper ideea, imi place cum ai continuat tema si cum i-au dat inca un aspect, cel educational :)

  sa ai si tu un weekend la fel

  te pup

  RăspundețiȘtergere