Un nou articol pe Revista Atelierul

by - 13:56



Am strans cateva tutoriale pentru literele ce pot fi utilizate la decorarea spatiului interior, litere imbracate in sfoara, din material textil, brodate sau din hartie cartonata. Puteti citi articolul pe Revista-Atelierul, un blog hadmade minunat.

Sper sa va placa, o saptamana minunata va doresc, cu miresme de primavara!

You May Also Like

4 comments

  1. Foarte frumos articolul, este tipul de articol sinteza ce imi place sa citesc si sa realizez la randul meu :D apropo de litere, stiu sa fac litere si cifre prin tehnica origami, e ceva de munca la ele, dar sunt o alta abordare - din hartie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca-ti place si-ti multumesc de vizita :) Ai dreptate, nici nu mi-a trecut prin minte origami,pfff, nu stiu cum de am omis. Cred ca articolul se cere updatat, nu-i asa?

    Ai cumva poze cu literele pe care le faci? ai putea sa ne lasi link in articolul de pe Revista Atelierul, mi-ar placea :)

    sa ai o saptamana frumoasa, te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey am scris si eu un articol cu literele si cifrele origami pe care il aveam planuit si s-a legat oarecum de articolul tau cu litere, insa are un alt scop, anume unul educational, fiind dedicat jocului si copiilor.
    Te invit sa te uiti http://www.revista-atelierul.ro/2011/03/25/supa-alfabet-%C8%99i-cifre-ca-desert/

    Weekend luminos!

    RăspundețiȘtergere
  4. suuuper ideea, imi place cum ai continuat tema si cum i-au dat inca un aspect, cel educational :)

    sa ai si tu un weekend la fel

    te pup

    RăspundețiȘtergere