Hello world!

by - 12:18

Buna tuturor! Cum mai sunteti voi? (uff, sper sa-mi raspunda careva, sa nu vorbesc singura ca radio-ul, cum ne zicea mama) Eu minunat, cam pierduta uneori in programul de mamica, imi dau seama la sfarsitul unei zile ca a trecut muult prea repede si ca eu mare lucru n-am facut, decat unele treburi gospodaresti ... si ca sa fiu sincera in unele zile si acelea sunt putine la numar. Apoi stau si ma gandesc (poti sa-i spui si consolare) ca de fapt fac un lucru mare si important, am grija de un copil, de iubirea mea cea mai mare. Si atunci ma mai linistesc. Si tot spun la sfarsitul zilei ca e minunat.


Imi tot spun alteori ca trebuie sa ma organizez mai bine sa mai fac si alte cele, doar ca am sa incep de luni, stiti cum e? " De luni ma apuc de ...", pffff cum ne pacalim noi singuri.

Vroiam doar sa dau un semn de viata si sa va salut.

You May Also Like

6 comments

  1. :))) Chiar inainte sa citesc postul tau imi ziceam "De luni ma apuc sa postez regulat pe blog" Pffff..sper sa nu ma pacalesc singura de data asta, ca de obicei.

    Salutari inapoi si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. aiaiaiii :)) cu postatul regulat am zis-o si eu de cateva ori, am inceput, am tinu-to bine o perioada scurta si apoi m-am dezumflat ca un balon, shame on me!

    mersi de raspuns Rodi, te pupacesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Codruta, multumesc pentru vizita si pentru un comentariu care m-a inveselit complet! Auzi tu..."dulceta de femeie"...hehehe, sper ca sint :P
    Dar mi se pare ca si tu esti la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti am "rasfoit" blogul din scoarta in scoarta si este absolut minunat, si tu esti o mamica superba si foarte dedicata. Te admit f mult :*.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rodi, stii cum se spune "daca n-ar fi, nu s-ar povesti"

    RăspundețiȘtergere
  6. Punky, iti multumsc mult, nici nu stiu sa spun cat ma bucura sa citesc comentul tau, ma gadila la urechi :P glumesc acum, dar iti multumesc sincer

    PS am vazut ce dragalasenii faci, cute, cute, cute

    RăspundețiȘtergere