Pentru camera copilului

by - 12:22

M-am intors sambata seara de la munte si cu parere de rau inca nu am reusit sa postez ceva pe blog. Dar am acum un set cu 25 de tutoriale cu decoratii pentru camera copilului, carusele de agatat deasupra patutului de bebe sau pe pentru pereti. Colorate, frumoase si vesele, cu fluturasi, pasari, origami sau baloane. Iata doar trei dintre ele.






Pentru mai multe, accesati acest link, 25 free diy baby mobile tutorials.

PS: pasari moi de jucarii, cum apar in ultima imagine am facut si eu.

You May Also Like

6 comments

  1. Buna! urmaresc de ceva vreme blogul tau si imi place ce faci si ce idei ai . Fetita ta e norocoasa cu o mamica asa creativa . Abea astept sa vad jucariile noi ! Spor la lucru!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc din suflet pentru mesaj, sincer imi doresc ca fetita mea sa fie norocoasa si sa-mi dea Dumnezeu toata bunatatea, gingasia si rabdarea din lume sa pot sa o cresc frumos

    te pupacesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranta va creste frumos , inca de mica are o lume colorata , vesela si poate va mosteni talentul tau . Eu am adunat talentele din familie si incep sa prinda contur ; am inceput sa imi personalizez camera si cand va fi gata voi posta pe blog , sper sa iti placa si tie .

    Pupiici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi bune aceste jucării pentru următorul copilaş care-l va naşte mami!

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria, zici de mine ori de tine, in legatura cu nasterea? daca e de mine, scuze ca nu am schimbat poza, tot cu burta apar aici de anul trecut (rusine sa-mi fie), cand eu am nascut de aproape un an, pfff

    Dar daca am inteles gresit si esti tu, multa bafta!

    RăspundețiȘtergere