Coronite de Craciun handmade

by - 10:17

Ideea pentru articol a venit dupa ce am vazut aceasta coronita de Craciun absolut superba. E din hartie si dupa spusele autoarei, foarte simplu de facut. Cheia e sa gasesti o hartie atat de speciala ca cea din imagine. Ooooh, ce-mi plac bulinele si ce m-as bucura de un astfel de material pe raftul meu. Practic, pe o coronita din paie sau polistiren a lipit frunze decupate din hartie. Apoi a lipit o funda pentru mai multa voiosie. Click aici pentru tutorial.



Si aceasta e superba! Nu-i asa ca ati vrea ca usa de la intrare sa poarte cu mandrie o astfel de coronita de Craciun? Mingi din polistiren imbracate in fir de lana sau mohair, globuri pentru putina stralucire, stelute si cateva elemente din natura date cu spray gri, asezate pe o coronita. E spectaculos rezultatul. Aici si tutorialul.


Nu puteam sa inchei decat cu o decoratiune de Craciun la fel de minunata ca cele de mai sus. Din ciucurasi colorati (ce-mi place sa ii fac, trebuie sa incercati) si o funda spectaculoasa. Un tutorial usor de urmarit, aici.


You May Also Like

1 comments