Carti pentru copii - concurs

by - 02:26



Va spuneam ieri de primul sponsor pentru acest blog, Nemi - magia povestii. Azi va propun un concurs ce are ca premii carti ilustrate pentru copii. 


Regulile suna cam asa: scrie un comentariu la acest articol pana sambata, data de 30 iunie. Va rog doar unul :) Puteti scrie de ce va plac povestile, cui ii cititi povesti, cui ati oferi o astfel de carte.

A doua zi, voi extrage 3 castigatori, cu random.org, iar cei de la Nemira va vor trimite cartile acasa.

Cartile oferite ca premii

Galagioasa Lilly - sa fii diferit, e un lucru bun. Lilly e galagioasa, asa e firea ei dar isi gaseste locul, acolo unde acest lucru e un avantaj, pe scena!

Bronto, un dinozaur neastamparat - nu e voie sa faci cutare, nu e voie sa faci nici asa ... adultii sunt complicati iar aventurile bine venite.

Vrajitoare mari si mici si vrajitoare pisici  - ilustratii superbe si o poveste incalcita cu o fetita ce e lasata in grija Teodorei, o vrajitoare buna si simpatica.

Bafta!

Concursul s-a incheiat si am onoarea sa va prezint castigatorii
1.Evaiunie 19, 2012

Fetitei mele ii plac tare mult povestile si incerc sa ii citesc cat de des am ocazia

2.Monica Bungauiunie 19, 2012
Si noi adoram povestile; se relaxeaza atat de bine puiul meu si adoarme atat de lin citindu-i povesti... Succes tuturor participantilor !!! Codruta draga, felicitari pentru blog !!

3. Alexia.iunie 21, 2012
Cu povesti poti acapara atentia si admiratia celor care conteaza cel mai mult... a micutilor . Am doar 5 nepotei care cu drag asteapta ca matusa lor sa le spuna ceva nou


Va rog sa trimiteti pe adresa de email codruta.vesea@gmail.com numele complet si adresa pentru ca cei de la editura Nemira sa trimita cartile.

Va multumesc din suflet pentru vizita si pentru comentariile minunate!

You May Also Like

27 comments

  1. yeeeeeeeeeei premii :D

    eu le citesc buburuzelor mele! cea mai mare adora povestile si indiferent cat e de obosita trebuie sa-i citesc macar "una scurta" :)

    ne-am bucura ffff mult daca am iesi castigatoare!

    cu drag eu si buburuzele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. fetita mea de un an si jumatate este indragostita de carti... atat de mult, ca le rontaie colturile :)
    ii place la nebunie sa mi se aseze in poale si sa rasfoim impreuna Scufita Rosie, Pisicile Aristocrate ori Dumbo. Pe astea le-a descoperit deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am inceput sa ii citesc fetitei mele,am observat ca mai nou doar cartile ii capteaza atentia si petrece destul timp rasfoindu-le pe toate partile.Imi place mult cum se incrunta ca se concentreaza ..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Citesc povesti nepotelului meu, caruia ii plac foarte mult dinozaurii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mircea Bodogiunie 19, 2012

    O carte de povesti mi-ar prinde si mie bine ca sa ii citesc Oanei, fetitza noastra care va aparea cat de curand. Plus ca inca nu am nici o carte de povesti pt ea, ceea ce ma pune pe ganduri :D

    P.S Felicitari pentru sponsor ;) La cat mai multi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ii citesc povesti baietelului meu. Chiar daca e micut inca, desenele din carticele il fascineaza. Sper sa castigam :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O carte cu povesti e bine venita oricand. Fetita mea Carina, asculta cu mare atentie cand ii citesc, desi are doar 9 luni.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Fetitei mele ii plac tare mult povestile si incerc sa ii citesc cat de des am ocazia.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am 23 de ani si o nepotica zurlie de 4 ani. E fascinant sa pot citi unui copil drag, la numai cativa ani de cand m-am rupt si eu de copilarie, povesti cu zane si cavaleri, sa redescopar carti ale copilariei sau chiar sa ma minunez la povesti noi, mult mai fermecate decat am citit eu. Ii citesc ori de cate ori am ocazia si mi-e drag sa vad cum ochii unui copil se inchid atat de usor la primele cuvinte cu "a fost odata".

    RăspundețiȘtergere
  10. OANA GEORGIUiunie 19, 2012

    Si fetita mea este fascinata de cartile de povesti, cat mai intens colorate! Chiar zilele trecute am primit doua hand-puppets, cred ca o sa fie incantata de noua tehnica de povestire! Ce imi place cel mai mult la ea e ca in fiecare imagine din poveste regaseste familia noastra: tati, mami, Isha (Elisa) si bebbeee (urmeaza sa vina o surioara in septembrie).
    Va pup si spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si noi adoram povestile; se relaxeaza atat de bine puiul meu si adoarme atat de lin citindu-i povesti... Succes tuturor participantilor !!! Codruta draga, felicitari pentru blog !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. ultima data am relatat o poveste nascocita unei fetite adorabile, cu parul cret si ochisorii ca margeaua, pe numele ei, Natalia, o zurlie de fata, baietoasa si voioasa...asa mi-am adus aminte de copilarie si de cartea groasa cu ilustratii din biblioteca...Fratii Grimm...

    RăspundețiȘtergere
  13. citim si povestim si piticim cat putem impreuna cu cei doi micuti ai nostri si ne incarcam reciproc! a inceput de cateva ori sa ne povesteasca propriile povesti despre vant, soare, oi....
    te salut cu drag Codruta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Puisorul meu e atras de lumea minunata a povestilor si traieste intens alaturi de personajele povestilor. O carte buna de povesti ii dezvolta imaginatia spre lucruri care eu ca parinte le-am uitat de mult si ma ajuta si pe mine sa intineresc din nou intrand alaturi de Luca in lumea fermecatoare a povestilor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si noua ne-am prinde bine o carte cu povesti , suntem mari amatori si ne place sa citim in fiecare seara.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt f simpatice cartile astea. Vrem si noi ca tare ne plac povestile frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Cu povesti poti acapara atentia si admiratia celor care conteaza cel mai mult... a micutilor . Am doar 5 nepotei care cu drag asteapta ca matusa lor sa le spuna ceva nou

    RăspundețiȘtergere
  18. citesc fetitei mele .....si tati citeste :).....si ne place foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Ii citesc nepoticai mele care in august va face 3 anisori.. as vrea sa o surprind de ziua ei cu o carticica.. E innebunita dupa ilustratiile viu colorate :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si noi adoram povestile si ne place sa citim in fiecare seara .

    RăspundețiȘtergere
  22. Povesti, povesti, povesti... Cu ele am crescut, ele mi-au umplut copilaria de magie si cu ele vreau sa le fac serile frumoase si baietilor mei!

    RăspundețiȘtergere
  23. citim, citim, citim :) si vrem cat mai multe carti cu povesti interesante :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Baietelului meu ii citesc de cand s-a nascut, iar acum chiar participam la un maraton de citit :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  26. Si fetitei mele ii plac povestile ,si incercam sa ii citim cat mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  27. Citesc, privesc si ma bucur de zambetele nepoteilor mei ori de cate ori ii am in preajma ...

    RăspundețiȘtergere