Decoratiuni tort de nunta

by - 13:25

De curand am avut o comanda speciala. Ba chiar foarte speciala pentru ca cele doua pasari de mai jos vor sta mandre pe un tort de nunta, un moment unic in viata fiecarui om. E lucru mare sa imi dea cineva un astfel de proiect si atat de multa incredere. Si ii multumesc pentru aceasta :)

Si special pentru ca e prima comanda de acest gen, am invatat cum sa le fac (si ce m-am straduit cu piciorusele din sarma care nu vroiau sa sustina trupul delicat al pasarilor).







Pasarile pentru tortul de nunta au "zburat" la Timisoara. Alina, sa ai o nunta mai frumoasa decat iti imaginezi! si va fi pentru ca sunt sigura ca nu ai apucat sa visezi la cate zambete si veselie va fi in jur.

Sunt cusute manual din stofa. Domnului i-am pus un papion verde oliv, iar domnitei perle la gat si o palariuta cu tul si perla in varful capului, de culoarea roz pal (frumoase culori alese pentru nunta, nu-i asa?)

sper sa primesc si o poza de la nunta, cu tabloul complet :)

You May Also Like

2 comments

  1. Foarte faine decoratiuni... nu am mai vazut ceva de genul acesta pe torturi, dar mi se pare o idea originala.
    O sa am nunta in August, tortul facut de cei de la torturi nunti Brasov si sigur o sa apelez la dvs. pentru o astfel de decoratiune. :D Asa mult imi place :X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Alexia\
    \
    felicitari pentru evenimentul superb pentru care te pregatesti! Pasarile pe tort sunt tare dragute, ba chiar m-am gandit anul acesta sa fac si mai sofisticate. ideea nu-mi apartine, e de fapt populara in strainatate, iar comanda a venit de la o domnisoara. Mi-ar fi placut sa le vad si pe tort, ar fi fost poze mai reusite :0

    spor la organizari!

    RăspundețiȘtergere