Nemi - magia povestii

by - 07:21

Am bucuria de a va prezenta astazi primul sponsor al acestui blog. E special din doua motive, pentru ca e primul si pentru ca am o pasiune pentru cartile cu povesti pentru copii.

Nemi e o mica parte din editura Nemira, dedicata celor mici cu vise mari, cu pofta uriasa de viata si dragoste pentru tot ce ii inconjoara, adica pentru copii. Acesta este situl lor http://www.nemi.ro si va invit sa aruncati o privire peste carticele :) Vi le recomand pentru ca am multe acasa (Vrajitoare mari si mici si vrajitoare pisici, Cum iubeste mami puiul, Ghici cine vine in vizita, Animale din povesti cum la zoo nu gasesti, Aventurile unui fir de nisip, Fetita din castelul de la muzeu, Galagioasa Lilly, La cumparaturi in lumea zanelor, iar pe Inima de sticla si Murdarici le-am oferit cadou)

Si pentru ca sunt minunate.

PS: Urmeaza un concurs ce are ca premii trei carti din colectiile Nemi.




Vezi si articolele:

Carti cu povesti si ilustratii minunate
Carti cu povesti, superb ilustrate


You May Also Like

3 comments

  1. minunate intradevar cartile scoase de Nemi!! felicitari pentru reusita asta si te urmaresc cu placere :) si te citesc ca pe o carte deschisa cu povesti.Aveti grija de voi printese dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte dragute cartile pentru copii.mie imi e dor sa imi mai citeasca cineva o povestioara inainte de culcare :X

    RăspundețiȘtergere