De dimineata

by - 01:20

O sarut de dimineata de cum deschide ochisorii ca mura. Pe frunte, manute, picioruse si pe spate. Stam relaxate in pat vreo 5 minute timp in care se lasa iubita si zambeste. E semn ca a dormit bine.

Apoi imi spune " Mama, niam niam" (in traducere, mama mi-e foame, niam niam = mancare). Ii raspund "Mergem la bucatarie pui" si se grabeste sa imi spuna "Batze" (adica vrea in brate). E alintul nostru dinaintea dejunului. O duc si se lasa moale pe umarul meu. E dulce foc.

Mancam impreuna, hranim si-o jucarie care pesemne e flamanda dimineata si incheiem cu o fuga la cutia de jucarii. Alege de cele mai multe ori cartea cu Pinochio. E mare fan de vreo doua saptamani si ma gandesc ce frumos ar fi sa ii gasesc o varianta din lemn. Ea ii spune "Dochio" si rasfoieste cu mare pasiune paginile cartii. Ii place si Greierasul "Iashu' mama", asa ii zice.

Apoi ne imbracam sa iesim afara. Ne ia cam mult pentru ca Anastasiei ii place sa alerge prin casa iar eu sa o urmaresc. Apoi mergem in parc ori iese cu una din bunici.

Asa sunt diminetile noastre. Frumoase, dulci si pline de sarutari. Caci nu ma pot satura sa imi pupacesc maruntica.

Sa aveti o dimineata minunata!

You May Also Like

2 comments

  1. Ceea ce ai descris tu imi aduce aminte si inca mai traiesc pe pielea mea cu nepotica mea care imi zice Mama Ana si cere dimineata dupa ce ne iubim si ne tinem in brate "apti,apti" pe limba noastra insemnand lapte...Copii mici sunt niste ingerasi:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Cîți ani are? E foarte frumos începutul dimineții pentru toată lumea, mai ales pentru mămicile care au copii mici... Aș vrea ca si seara să fie la fel!

    RăspundețiȘtergere