Ursul povestitor - o jucarie magica

by - 03:01

Pasionata de jucarii cum ma stiti, as vrea sa va spun doua vorbe despre o jucarie ce spune povesti, un urs povestitor pe nume Bubu.




Simpatic foc, moale cum ii sta bine unui urs si cu o voce calda, dulce. Construit pentru copii pe de-a-ntregul. E vorba de un ursulet de plus ce cunoaste si spune frumos 6 povesti, cele care ne-au incantat si noua copilaria ... Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cei 3 purcelusi (uite o poveste care sigur i-ar place si Anastasiei si pe care inca nu i-am spus-o), Fata babei si fata mosului, Degetica si Punguta cu 2 bani (de care fetita mea e incantata, mai ales de Cos, adica de cocos).

De vreti sa il auziti, porniti va rog video-ul de mai jos, cam asa se aude Bubu.




Iar daca doriti sa il faceti cadou celui mai frumos copil din lume (stiu ca e asa, ca mama asa imi vad puiul, iar daca ii intrebi pe bunici vor veni cu laude si mai mari), il gasiti aici pe situl de jucarii ToysCom.ro. Unde cu siguranta veti pierde cateva zeci de minute cautand cadouri pentru copii.

acest articol este sponsorizat de ToysCom.ro si prezinta parerile si gandurile mele sincere cu privire la produsul prezentat. 

Weekend minunat va doresc! 

You May Also Like

1 comments

  1. He estado ojeando tu blog y me parece muy interesante. Con tu permiso seguiré curioseando.

    Un saludo

    Si quieres ver lo que hacemos ya sabes donde encontrarnos.

    RăspundețiȘtergere