Bilantul anului 2012

by - 07:29

Eii... uite cum se incheie inca un an. A trecut repede. A trecut frumos.

Ce s-a intamplat anul acesta in viata mea? Probabil ca acest articol va fi citit de familie si cei mai apropiati prieteni care au 5 minute de irosit pe internet. Asa ca nu ma rusinez sa spun cat mai multe, cat mai sincer.

Cel mai important eveniment, o noua viata in burtica mea, care creste si se joaca. O vom cunoaste la inceputul lunii martie si abia astept sa o tin in brate. Apoi Anastasia a implinit 2 ani, acum in decembrie. E minunata, e cuminte, ne canta, danseaza, ne spune poezii, ne face de mancare si merge la piata sa cumpere "pupuleti (pufuleti), panac (spanac), lapte, tenena (telina)".

Am cusut multe lucrusoare frumoase. Cele mai apreciate si cerute din aceasta toamna pana in prezent sunt literele handmade. Iar cele mai interesante provocari buchetele de mireasa cu flori din material textil, pasarile flamingo, papusa handmade personalizata (prima mea papusa). Si multe stelute colorate din feltru. Despre unele proiecte frumoase nu am apucat sa scriu, dar va invit pe pagina de Facebook Nasturelul Fermecat sa le vedeti :)

Tutoriale din pacate nu am apucat sa fac pe cum mi-ar fi pofta inimii, insa pentru anul 2013 nu ma las. Si sper sa scriu mai multe pe blog.

Mi-as dori sa povestiti si voi despre lucuruile de care sunteti mandri.

va pup dulce!
Codruta


You May Also Like

4 comments

  1. La multi ani cu bucurii, Codruta! Imi place sa citesc blogul si pagina ta de facebook, asa ca...iata-ma :D. Ma bucur nespus de reusitele tale din 2012 si vreau sa primesti si multumirile mele pentru ca si datorita tie am capatat putin curaj. Te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Codruta, tocmai am petrecut cele mai frumoase (aproape) 5 minute de azi :) Iti doresc o nastere usoara si inspiratie maxima sa poti urca suuus! Si colaborari frumoase! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Codruta, sa ti fie copii sanatosi, sa te bucuri de ei si sa ai spor in tot ceea ce incepi! Un an nou linistit si fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut sa zambesc! Mersi!

    RăspundețiȘtergere