Buchet de mireasa din bijuterii si flori de material

by - 12:50

Revin cu un nou articol pe tema accesoriilor pentru nunta. In ultimul v-am scris despre un buchet de mireasa modern, viu colorat, cu bijuterii si tafta.

Nu e domeniul meu, eu sunt cu jucariile, ingerasii si ursuletii moi. A fost o adevarata provocare, nu stiam de unde sa incep cand am acceptat, dar mi-a placut la nebunie. Am facut un research pe internet, mi-am luat materiale frumoase, multe margele in special perle si cateva ijuterii. Si iata ce a iesit.

37 de flori din material pretios, delicat (matase naturala, tafta, saten, tulle, dantela, organza, voal) fiecare unica ca forma si constructie. Cusute cu mare atentie si atent aranjate. Iar ca paleta de culori am mers, la sugestia Claudiei (clientul) pe ivory-crem-roz pal. Un buchet pentru mireasa romantica, finuta, asa ca o zi parfumata de primavara.


\








Sper ca va plac buchetele de mireasa lucrate manual. Daca sunteti interesati, astept un mail pe codruta.vesea@gmail.com si promit sa raspund cu bucurie. Vom alege impreuna culorile, materialele si bijuteriile ori margelele ce vor fi incluse. Pentru ca fiecare mireasa e unica.

You May Also Like

2 comments

  1. Si mie imi plac buchetele din material ( asa am avut si eu la nunta mea...cred ca inca il mai am). Multe imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  2. woow, cred ca a fost o adevarata senzatie. Ai fost o mireasa moderna

    RăspundețiȘtergere