Lebada - decor interior handmade

by - 13:29

Aceasta lebada a fost una din comenzile acelea care ti se lipesc de suflet. Pentru ceea ce reprezinta ea, o minunatie a naturii care s-a intrecut sa creeze ceva extrem de delicat si diafan.

Si pentru ca e dorinta unei mamici pentru fetita ei mai mica de 1 an, ce frumos e sa ii daruiesti puiului tau o lebada handmade...

E cusuta din material de bumbac de un alb imaculat, cu textura fina (daca va uitati atent se poate observa). Ciocul e dintr-un material vintage cu imprimeu floral, pe care l-am atasat de corpul lebedei printr-o cusatura marunta la masina. Deasupra acesteia am venit cu o cusatura manuala, pentru ca imi place sa se vada lucrul de mana si pentru ca a adus o textura interesanta. Ochii si prelungirea ciocului sunt pictate cu vopsele acrilice non toxice, deci rezista la spalat. Iar burtica e din feltru, pe care am brodat manual "Anastasia".

Nu e mare, nu e mica ... e buna de pus in iblioteca, ca dimensiuni are aproximativ 30 cm lungime, 20 inaltime. 

Sa aveti un sfarsit de an superb!


\



You May Also Like

4 comments

  1. Este o lebada foarte gratioasa. Majoritatea lebedelor confectionate, pe care le am vazut (imi plac foarte mult lebedele) arata mai mult a gaste.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc din suflet, ma bucur ca iti place

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere! Si felicitari pentru indemanare!

    RăspundețiȘtergere