Papusa handmade

by - 13:02

Aceasta e prima mea papusa handmade. Am facut-o cu drag pentru Ina Todoran (un minunat om si un blogger adevarat ce scrie despre un stil de viata sanatos si vegetarian). Ea si-a dorit o papusica pentru nepotica ei. "Mi-as dori sa ii semene" mi-a spus si mi-a trimis cateva poze.

Daca ati sti cate seri m-am gandit la aceasta papusa. Cum sa o construiesc, dar mai ales cum sa ii fac capul si trasaturile fetei. Nu e treaba usoara sa faci o jucarie care sa semene cuiva, sau cel putin pentru mine care nu ma pricep la portete ori sculptura.

Dar a iesit frumos. I-am pictat trasaturle fetei cu vopsele acrilice nontoxice, i-am facut parul dintr-o bucata de stofa din lana. Iar trupul, maine si picioarele sunt din bumbac. Cateva accesorii, un sal tricotat, un fular si o poseta cu Hello Kitty (pentru ca fetita era mare fan). E o papusa de dimensiuni medii, are ca inaltime 40 de cm si va spun ca a fost primita cu mare drag (fapt pentru care ii multumesc Inei).

Va pup si va doresc o saptamana minunata!












You May Also Like

9 comments

  1. Este aboslut adorabila, se vede ca este facuta cu drag!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E superbă! Faci nişte lucruşoare tare frumoase, cred că de vreo jumatate de oră îţi tot răsfoiesc blogul şi nu-mi vine să-l las :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbă! Minunată!
    Ai vrea să pui niște tutoriale de Crăciun?
    O zi bună!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumusica este! Tot ce faci este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. cat cost o jucarie facuta de tine? sunt asa de frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Aceasta a fost 100 lei (daca tin ine minte), dar jucariile sunt intre 50 si 100 lei, depinde de complexitate si dimensiune


      multumesc de vizita!

      Ștergere
  6. Frumoase
    Ar fi interesant de postat un tutorial/video cum sunt facute

    O zi buna

    RăspundețiȘtergere