Carti pentru copii - Balul Florilor

by - 06:54

Cei de la Editura Cartea copiilor imi sunt tare dragi, pentru cartile pe care le au in catalog. Sunt alese pe spranceana.

Zilele trecute va spuneam cateva vorbe despre cartea Calatorie printre ierburi si lumina (superba). Acum vreau sa impartasesc cu voi cateva randuri despre Balul Florilor. O poveste despre curaj. Despre a fi tu insuti in orice loc.

Domnul Conopida si domnita Morcov sunt curiosi cum e la balul florilor. Dar ei fac parte din alta lume, cea a legumelor, ce sa caute la balul florilor? Nu au fost invitati. Si totusi cei doi, cu zambetul pe buze si cu multa eleganta vor merge. Vor petrece o seara minunata si in loc sa raspunda provocarilor adresate de flori care se simt oarecum deranjate de prezenta lor, ei danseaza un vals. Si zambesc. Impart bucurie.

Binenteles ca e o poveste cu final fericit. Sunt intr-un final acceptati cu aplauze. Ba chiar le invita pe flori la balul legumelor.

Cat despre ilustratii, sunt minunate, nu m-as fi gandit intr-o mie de ani cum ar arata un domn Levantica, o doamna Roza ori o domnisoara Galbenea.

Cartea e disponibila aici, pe situl carteacopiilor.ro


In curand o puteti castiga, impreuna cu o alta carte pentru copii (Calatorie printre ierburi  si lumina) si o jucarie inspirata de aceasta carte. Voi organiza un concurs pe Facebook si va astept cu drag.



















You May Also Like

1 comments