Luni visez ... la un ceai aromat

by - 00:55

M-am gandit sa incep o serie de articole care sa ilustreze lucruri care imi plac ori care ma inspira si pe care sa le numesc "Luni visez ...". Sa fie asa, ca o pata de culoare pentru un inceput de saptamana. Poate va inspira si pe voi :)

Azi mi-e pofta de o cana aburinda de ceai aromat, ca de altfel in fiecare zi. Ceaiul imi aduce aminte de zilele friguroase de iarna, cand veneam de la sanie si ne facea bunica ceai de sunatoare, de serile in care povesteam pana tarziu cu o prietena draga (Ela te pup), de perioada petrecuta in Anglia la un om scump, de luna de miere si ceaiul turcesc. Sunt multe amintiri legate de aceasta bautura... si sentimentul de cald, comod, relaxare.





Voua ce amintiri va starneste un ceai aromat si fierbinte? Aveti unul preferat?

PS: am descoperit o galerie absolut superba pe aceasta tema: canuta cu ceai. Trebuie sa aruncati o privire. V-a placut?

You May Also Like

6 comments

  1. Frumoase amintiri... la un ceai bun si aromat. Eu am descoperit dupa lungi insistente ceaiul verde. E un mic truc ca sa-i descoperi savoarea. Sa-l faci la infuzor si sa-l lasi nici mai mult nici mai putin 3 minute. Dupa aceea pui ceaiul intr-o ceasca, nu pahar, transparenta cu toarta..., il indulcesc si-l beau. mmm e bun si sanatos. Galeria cu ceaiurile e superba. Ms de vizita

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, imi place si mie ceaiul verde si ai dreptate, la infuzor e mult mai bun decat la pliculete.

    Trebuie sa incerci si ceaiul de levantica, seara... e ca un alint, cred ca o sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
  3. am sa incerc... mai ales ca am inceput sa am insomnii :D asta de cand am descoperit cate bloguri frumoase sunt pe lumea asta ;) Te salut si spor sa ai in tot ce lucrezi.. am sa mai trec sa vad cu ce noutati ne mai desfeti.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc Lorette, te mai astept

    RăspundețiȘtergere
  5. ... de serile in care sorbind ceaiul de care amintesti,priveam un bulevard din Atena de la balconul apartamentului nostru de la etajul 6( sau era 7?), desfaceam ziua care a trecut in foite de amintiri si voie buna sau , pur si simplu, taceam , dar tacerea aceea era cel mai linistitor si frumos moment al zilei. Aroma acelor clipe la port cu mine de 4 ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. si nu ne-am grabit deloc, asta imi placea, timpul era al nostru...

    RăspundețiȘtergere