Brose curcubeu

by - 02:52

Saptamana aceasta am primit o comanda pentru 10 brose super colorate, in forma de curcubeu. Am inceput lucrul la ele, e o adevarata bucurie sa decupez pasla colorata, sa cos norisorii...apoi sa le asamblez. Va pun si cateva imagini

norisorii


materialele necesare: pasla si ata colorata


acestea sunt combinatiile de culori

M-am bucurat mult cand am fost intrebata daca as vrea sa le fac. Pai cum sa nu, ca-mi place la nebunie sa trebaluiesc, apoi stiu ca vor fi apreciate ... si in plus sunt pentru un eveniment special, ziua de nastere a unei fetite superbe. Face doi anisori, iar tema petrecerii e curcubeul, super ideea, nu-i asa?

Cand vor fi gata revin cu mai multe poze. Pana atunci sa aveti o saptamana superba!

You May Also Like

4 comments

  1. Buna ! Unde ai gasit fetru si la ce pret? Culorile sunt absolut superbe. Ma tem sa iau de pe net caci culorile sunt foarte diverse, imaginile te pot insela.
    Multumesc!!!
    Lavinia

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Lavi :)

    Feltrul l-am cumparat de la un magazin din Oradea unde se gasesc obiecte de papetarie si crafting. Daca esti din Oradea, iti dau adresa. De pe net nu am luat nici eu, nu de teama culorilor ci a calitatii si a texturii pentru ca si aici am gasit la un alt magazin feltru de mai proasta calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua m-ar interesa si pe mine de unde pot cumpara pasla colorata,sunt din apropierea orasului Oradea,v-as multumi daca m-ati ajuta.O zi frumoasa!

      Ștergere
    2. Adriana, de cea mai buna calitate gasesti la Tehnoprint, stii unde e Oramil cum mergi dinspre Magazinul Crisul (Universal) catre gara. Pe dreapta e Oramil, iar pe straduta aceea in sus e Tehnoprint.

      bafta!

      Ștergere