Camera copilului

by - 02:46

Sunt multe lucruri frumoase pentru odai de bebe, data trecuta am postat un post pe tema aceasta, cu ce mi-a placut si-am gasit pe net idei pentru decorarea camerei unui nou nascut

Cum noi vom imparti dormitorul cu cea mica, nu am vrut sa-l transformam intr-o camera pentru copii, asa ca am zugravit peretii in alb si am spus ca vom adauga cateva elemente colorate. Zis si facut, desi pana m-am hotarat mi-a luat ceva timp. (tin sa precizez ca sunt una din cele mai nehotarate fiinte de pe planeta).

Deasupra patutului am pus trei tablouri colorate. Am cumparat niste rame de la un magazin cu lucruri donate (sau thrifting store cum cred ca-i mai spune), am facut trei colaje din pasla si le-am montat pe perete. Imaginile pentru tablouri le-am luat dintr-o carte de colorat, ce poate fi descarcata gratuit de pe internet si printata, a fost creata de Ubiki (o puteti gasi aici, pe situl lor). Animalutele create de ei sutn adorabile, cu personalitate.


Apoi am cusut o ghirlanda sau stegulete cum le spune mama, din bucati de material textil, din cele multe pe care le am acasa. Si la final m-am gandit sa inveselesc lustra, cu niste buline mari tot din pasla colorata. Cam asa a iesit.







You May Also Like

3 comments

  1. Foarte dragut!
    Si eu astept un baietel pe la sfarsitul lui februarie.
    Inca nu am chef de decorat insa mi-am ales cel putin paleta de culori: verde broscuta, rosu, maro, foarte putin albastru.
    Iti doresc sa ai o "ratusca" sanatoasa si cumintica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari si o sarcina super usoara pana la final! Super interesanta paleta de culori, sunt curioasa ce vei face si ce detalii ai sa adaugi.

    Mersi muult de urari si de vizita, te mai astept

    RăspundețiȘtergere
  3. E simplu si frumos! Eu mai am 3 luni de sarcina si o sa am o fetita.
    Caut idei si te-am gasit pe tine in cautarea mea.
    Multa sanatate copilului si tie!

    RăspundețiȘtergere