Alimente de jucarie, cioplite

by - 12:21

Tot gasesc lucruri interesante pe internet, unele le impartasesc si cu voi, dar acesta e unul din lucrurile acelea woow. Daca as fi avut cateva bucati de lemn de brad, pentru ca stiu ca acela e moale si usor de cioplit nu m-as fi lasat zilele acestea sa nu incerc sa cioplesc si eu cateva capsuni. Mie mi-au iesit cusute (vezi tutorialul cum sa faci capsuni de jucarie), dar ma intreb cum ar iesi acestea.



Aici e tutorialul pentru capsunile de jucarie. Si stati ca nu e doar atat, mai sunt si castraveti, ceapa si morcovi.






Ati vazut ce urmeaza? Arata splendid!


Sunt foarte curioasa ce parere aveti despre alimentele de jucarie cioplite, daca v-au impresionat la fel de tare ca pe mine :) un coment va rog :P

toate imaginile apartin autoarelor blogului duofiberworks.com

You May Also Like

8 comments

  1. Of of...asa ma oftic cateodata cand vad lucruri ingenioase, dar nu gasesc materialele necesare sa le fac..

    In orice caz,tu fa-ti treaba in continuare si gaseste poentru noi proiectele DIY, handmade etc...si noi ne conformam..Eu abia astept postarile tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cunosti vreun tamplar? sau pe cineva la tara? poate ai avea noroc in magazinele do-it-yourself, gen practiker, obi sau bricostore (asta ar fi varianta mai scumpa)

    eu am vorbit cu soacra mea sa intrebe la tara cand merge la rude :P cred ca va gasi ea ceva bucati de lemn

    multumesc mult, mi-ai motivatia necesara pt inca 20 de postari

    trei pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt tare tare frumoase. mie imi plac jucariile din lemn cel mai tare, din lemn si cele din materiale. o sa incerc sa fac si eu, promit! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. SUNT SI EU FAN JUCARII DE LEMN, AM CATEVA CUMPARATE DIN THRIFT STORE PENTRU aNASTASIA, INCA E MICA PENTRU ELE, DAR ASTEAPTA CUMINTELE PE RAFT :)

    ABIA ASTEPT SA VAD CE ITI IESE :d CRED CA VEI FI MAI HARNICA DECAT MINE

    RăspundețiȘtergere
  5. te-am descoperit acum...si e o incantare sa hoinaresc pe blog...mi-ai facut pofta de toaaaaaate...de jucariile minunate din material textil...de fructele si legumele din lemn...de tot felul de ornamente si decoratiuni. trecem la bookmark :) aici trebuie sa revenim;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat e de frumos comentariul tau, iti multumesc mult, mi-ai facut duminica mai dulce

      fug sa te vizitez :)

      te pup dulce

      Ștergere
  6. sunt superbe!!ne plac mult jucariile din lemn!
    De fapt, blogul tau este superb ; te-am descoperit in aceasta seara...tot hoinarind dupa jucarii homemade...si noi suntem mari fani...vei vedea si la noi pe blog :))
    multumim tare mult pentru tot ceea ce impartasesti cu noi. Creatiile tale sunt minunate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata joaca si veselie la voi acasa superb, felicitari. Si ma bucur ca ati gasit si timp sa povestiti despre toate acestea.

      Va multumesc din suflet pentru aprecieri si cuvintele frumoase. Din pacate de blog nu prea m--am occupat ca inainte, mai mult am cusut saptamanile acestea.

      va pup cu drag!

      ps : daca vreti sa vedeti mai multe jucarii, va invit pe magazinul meu de afara http://www.etsy.com/shop/CodrutaM poate ceva va atrage atentia :)

      Ștergere