Buchete de mireasa 2013 din material textil

by - 13:16

Am facut doua buchete de mireasa, cu flori din material textil. Le-am cusut cu drag pentru Claudia, organizator de evenimente care si-a pus dorintele in mainile mele si ii multumesc pentru incredere.

Tafta de un roz aprins, saten, dantela fina si matase naturala de un albastru regal, bogat, bijuterii si margele, acestea au fost elementele buchetului de mireasa modern. Il vad in mainile unei mirese indraznete,  de o veselie molipsitoare si o pofta de viata uriasa.


\




Fiecare floare e cusuta manual, e unica si lucrata cu migala. Buchetul de mireasa a fost o provocare interesanta, de care sunt mandra cum a iesit. Si are marele avantaj ca se pastreaza o viata, poate fi oferit cadou unei persoane foarte dragi. Sincer daca ar fi sa ma casatoresc acum, as alege si un buchet de mireasa din material textil, din materiale pretioase.

Daca va doriti un astfel de buchet de mireasa, scrieti-mi la adresa de mail codruta.vesea@gmail.com. Mi-as dori sa mai am astfel de proiecte.

You May Also Like

4 comments

  1. Wow...indrazneata mireasa. Trebuie sa vrea sa fie regina nuntii cu acest buchet minunat. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. de acord cu tine, pe de-a-ntregul
    \
    \te pup dulce si iti doresc Sarbatori fericite

    RăspundețiȘtergere
  3. Horror! Cine crezi ca ar vrea buchet de paparuda? Ce, nunta e carnaval burlesc sau bataia de joc a unor asa zisi creatori de moda? Cred ca faci misto de miresele pitzi, nu altceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ca nu poti sa iti pui numele langa comentariu, se intampla cu oamenii mai putin curajosi care vorbesc si nu isi asuma responsabilitatea vorbelor. Dar sa trecem peste acest fapt.

      Nu m-am dat creator de moda nici nu am inventat focul. Nu ma simt jignita catusi de putin de comentariul tau, e parerea ta si o respect.

      Dar sunt pe lume si oameni indrazneti, cu suflete colorate, cu zambet pe buze, cu indrazneala. Lor li se adreseaza si sincer mie imi plac la nebunie miresele indraznete. Pentru ca au curajul sa fie asa cum vor ele.

      sfatul meu e sa lasi rautatea la o parte si sa te bucuri de viata

      Ștergere