Coronita de Craciun vintage

Dantela, minunat de lucrat cu ea. Si am gasit proiectul perfect unde sa incerc sa fac ceva minunat. Iata poze cu ultima coronita handmade de Craciun pe care am facut-o saptamana trecuta.  I-am pus o floare din tafta ivory, diferite dantelute, perle, steluta din sticla, o inimioara de stofa de un roz foarte pal, o floricica de voal si multa multa dragoste.

Coronita e construita din vite de vie, din via unei prietene dragi. A facut-o sotul meu, pentru ca nu am gasit la magazine coronita din ramurele. Si stiam ca pe lemn doream sa pun dantela. E destul de simplu de facut, va spun in doua vorbe ccum a procedat.

A cules multe vite de vie, alegeti-le pe cele subtiri si lungi. Le-a lasat la inmuiat in vana si a turnat apa fierbinte deasupra. Au stat asa 2 ore. Dupa care le-a rasucit, le-a impletit si in unele locuri le-a prins cu sarma. Nu a iesit perfect, nu e ca in imaginile de pe internet, dar micile defecte stau pitite sub dantela. Si carliontii vitei de vie mi s-au parut fermecatori asa ca i-am lasat asa cum sunt.

Daca va ajuta cu mai multe sfaturi, sa imi spuneti :)

pupici!


Vezi si articolele Coronita de Craciun - tutorial si Coronita de Craciun cu stelute.

2 comentarii: