Coronita de Craciun vintage

by - 12:54

Dantela, minunat de lucrat cu ea. Si am gasit proiectul perfect unde sa incerc sa fac ceva minunat. Iata poze cu ultima coronita handmade de Craciun pe care am facut-o saptamana trecuta.  I-am pus o floare din tafta ivory, diferite dantelute, perle, steluta din sticla, o inimioara de stofa de un roz foarte pal, o floricica de voal si multa multa dragoste.

Coronita e construita din vite de vie, din via unei prietene dragi. A facut-o sotul meu, pentru ca nu am gasit la magazine coronita din ramurele. Si stiam ca pe lemn doream sa pun dantela. E destul de simplu de facut, va spun in doua vorbe ccum a procedat.

A cules multe vite de vie, alegeti-le pe cele subtiri si lungi. Le-a lasat la inmuiat in vana si a turnat apa fierbinte deasupra. Au stat asa 2 ore. Dupa care le-a rasucit, le-a impletit si in unele locuri le-a prins cu sarma. Nu a iesit perfect, nu e ca in imaginile de pe internet, dar micile defecte stau pitite sub dantela. Si carliontii vitei de vie mi s-au parut fermecatori asa ca i-am lasat asa cum sunt.

Daca va ajuta cu mai multe sfaturi, sa imi spuneti :)

pupici!














Vezi si articolele Coronita de Craciun - tutorial si Coronita de Craciun cu stelute.

You May Also Like

2 comments