Nasturel - un urs de plus cum nu mai e altul

by - 23:25

Aveti cartea Nasturel de Don Freeman? E superba :) e o carte gingasa despre o fetita care cumpara un "urs ponosit, caruia ii lipseste si un nasture de la salopeta" si pe care il iubeste asa cum e. Iar Nasturel e un urs de plus naiv si curios, care descopera mica lume ce il inconjoara.

Noi am avut norocul sa o primim in dar de la Editura Cartea Copiilor, in urma unui concurs organizat pe pagina de Facebook. Si le multumesc pentru aceasta, sunt absolut minunati, au carti superbe, alese cu cea mai mare grija si responsabilitate.

Si cum sunt si alte persoane care il indragesc pe Nasturel, primesc intr-o dupa masa un email, o mamica frumoasa doreste nu unul, nu doi, ci cinci ursuleti hand made. Nu ii plac plusurile (sunt si eu in aceasta categorie) si spre norocul meu isi doreste ceva care sa se vada ca e handmade.

Iata ce a iesit, un ursulet de care sunt mandra, din stofa, cu pantaloni de stofa.








Acestia sunt Nastureii mei, au un singur nasture la salopeta, la fel ca in carte si am trimis la pachet fiecarui ursulet inca un nasture pe care copilul il va coase impreuna cu mamica, sa se simta si ursul mai bine daca i se incheie salopeta.



You May Also Like

1 comments

  1. Cartea preferata a lui Mihaita! Cred ca i-ar placea si un ursulet din acesta (desi acasa avem un ursulet cu salopeta, nu verde si nici nu nasturi, dar caruia i se spune Nasturel).

    RăspundețiȘtergere